Wie zijn wij

Boer + Hiemstra, Bouwkunde | Ontwerp | Advies is een bouwkundig ontwerp- adviesbureau dat overwegend in het noorden van het land opereert. Het bureau wordt gevormd door Jeroen de Boer en Dick Hiemstra welke beide een bouwkundige achtergrond hebben. Jeroen als zoon van een architect en Dick als zoon van een aannemer. Hierdoor is de passie voor bouwen al van jongs af aan overgenomen en lag de keuze voor een carrière in deze sector voor de hand. Na het succesvol afronden van de studie HBO-Bouwkunde is er besloten de krachten te bundelen en werd BHBOA opgericht.

Als bureau helpen wij zowel zakelijke als particuliere klanten meer rendement en voldoening uit hun vastgoed te halen. Een belangrijk ijkpunt hierbij is de financiële haalbaarheid en het toekomstige rendement van onze plannen. Wanneer de wens van de opdrachtgever door ons wordt voorzien van een passende invulling moet deze uiteindelijk wel realiseerbaar blijken. Mocht de exacte invulling in het begin stadium nog onbekend zijn denken wij tevens graag mee om hier richting aan te geven.

Is uw interesse gewekt en zou u graag meer willen weten. Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.